Haber Melita
  • Güncel
  • 10 Haziran 2024 15:56
  • Yorum: 0

Başkan Hacer Saraç, Malatya’da Deprem Bölgelerini Ziyaret Etti

Kocaeli’de Kurulan KATUN Kadın Girişimi Üretimi ve İşletimi Kooperatifi deprem bölgesi Malatya’da incelemelerde bulundu.
Başkan Hacer Saraç, Malatya’da Deprem Bölgelerini Ziyaret Etti

Kocaeli’de Kurulan KATUN Kadın Girişimi Üretimi ve İşletimi Kooperatifi deprem bölgesi Malatya’da incelemelerde bulundu.

Katun, Yönetim Kurulu Başkanı Hacer Aaraç,  Malatya, Elazığ ve diğer illerde şubeleri kurmak adına çalışmalara başladıklarını dile getirerek, “İlk olarak kooperatifimizi Kocaeli’de açarak çalışmalarımıza devam ediyoruz dedi. Genel Başkan Hacer Saraç, Güçlü bir ekibimizin olduğunu ve halkımızdan aldığımız büyük bir destekle çalışmalarımıza başladık.” dedi.

Kooperatifimiz temelde, Deri ve Deri ve Koton İp kişisel kullanım ürünleri,  ev dekorasyonu ürünleri üretimi,  organik, natürel gıda ürünleri ( ıhlamur, keçiboynuzu pekmezi, keçiboynuzu tozu, gün kurusu, sarı kayısı, peynir, bulgur üretim ve tedariği) üzerine kurulmuş bir kooperatif olduğunu açıklayan Saraç,” Yaptığımız bu çalışmalarımız nedeniyle vatandaşlarımızdan tam not aldık. Tamamen gönüllülük esasına dayalı 2 günlük bir Deri cüzdan tasarım ve dikimi atölye çalışması planladık ve bunun için Yeşilyurt Kaymakamımız Sayın Kutsal Baytak hanımefendinin verdiği destek ile atölye çalışmalarımızı en güzel şekilde tamamladık. Desteklerini bizden esirgemeyen kaymakamımız Sayın Kutsal Baytak’a teşekkür ediyoruz ve şükranlarımızı sunuyoruz.” Şeklinde konuştu.

Kooperatif çalışmalarımızdan bizlere destek veren Malatya Büyük Birlik Partisi İl Başkan Yardımcısı Sayın Mine Varol Hanım bize her yönden destek olmuş, olmaya da devam etmektedir diyen Saraç, “ Malatya Büyük Birlik Partisi’nin bizlere verdiği desteklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. Bizler bu destekleri tüm Malatyalı yöneticilerimiz ve Malatya STK’larımızdan bekliyoruz. 

KATUN Kadın Girişimi Üretimi ve İşletimi Kooperatifi Olarak İki Günlük çalışmalarımızı gerçekleştirdiğimiz Rönesans Yaşamkent Konteyner kentimizde değişik çalışmalarımız bayan kardeşlerimizle birlikte yaptık, Yapılan bu çalışmalarımız gerçekten verimli olmuştur. Burada ki bayan kardeşlerimizle birlikte çok anlamlı çalışmalar yaptık, güzel çalışmalar olmuştur.

 Rönesans Yaşamkent Konteyner kentimizde bulunan bayan kardeşlerimiz, Burada yaptığımız bu çalışmalarımızı devam etmelerimizi rica etiler. Bizlerde burada ve yine diğer Konteyner kentlerimizde bulunan bayan kardeşlerimize yardımız ve çalışmalarımızda, Bizlere destek olmalarını Yeşilyurt Kaymakamız Sayın Kutsal Baytak, hanımefendi olmak üzere ve yine Büyükşehir Belediyemiz, Yeşilyurt Belediyemiz ve yine Battalgazi belediyelerimizden destek bekliyoruz.” İfadelerini kullandı.

KATUN Kadın Girişimi Üretimi ve İşletimi Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hacer Saraç, “Bizler kooperatifi olarak Malatya’mıza hizmet etmek için bu yola çıktık. Malatya yöneticilerimiz ve siyasilerimiz ve yine Malatya’da bulunan STK’larımız bizlere destek verirlerse bizlerde Malatya’mızda bulunan bayan kardeşlerimize yardımcı ve Malatya’mıza hizmet edeceğiz.” Dedi. 


KATUN Kadın Girişimi Üretimi ve İşletimi Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hacer Saraç, “Deri Teknoloğu ve İşletme Yönetimi.  Başkan Yardımcısı Hilal Doğan, Jeofizik mühendisi.  Yönetim kurulu üyesi Demet Barman, İşletme ve Yönetim kurulu üyemiz.  Hafize Meliha İnce, Jeofizik mühendisi. Kooperatifin kuruluşunda yer alan ayrıca şu anda bize her daim desteğe devam eden 3 bayan arkadaşımız daha yer almaktadır .”dedi.

YORUM YAP

İlk Yorum Yazan Sen Ol!

ÇOK OKUNAN HABERLER
NAMAZ VAKİTLERİ Tüm Vakitler
İMSAK GÜNEŞ ÖĞLE İKİNDİ AKŞAM YATSI
  Takım O Av. P
1 GALATASARAY A.Ş. 0 0 0
2 FENERBAHÇE A.Ş. 0 0 0
3 TRABZONSPOR A.Ş. 0 0 0
4 RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 0 0 0
5 KASIMPAŞA A.Ş. 0 0 0
6 BEŞİKTAŞ A.Ş. 0 0 0
7 EMS YAPI SİVASSPOR 38 -7 54
8 CORENDON ALANYASPOR 0 0 0
9 ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 0 0 0
10 BITEXEN ANTALYASPOR 38 -5 49
11 GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 0 0 0
12 YUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş. 38 -7 44
13 YILPORT SAMSUNSPOR 38 -10 43
14 MONDİHOME KAYSERİSPOR 0 0 0
15 ATAKAŞ HATAYSPOR 0 0 0
16 TÜMOSAN KONYASPOR 38 -13 41
17 MKE ANKARAGÜCÜ 38 -6 40
18 VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜK 38 -3 40
19 SİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş. 38 -31 37
20 İSTANBULSPOR A.Ş. 38 -53 16
App Store Google Play Huawei AppGallery
CNTasarım İnternet Hizmetleri